Foto: miloss2
Je to jednoduché jedlo,ľahko stráviteľné a strašne dobré,pre mňa určite.recept bol už publikovaný,len som pridal foto a na vaše reakcie som nepoužil kečup.Pridal som Zobraziť celý popisJe to jednoduché jedlo,ľahko stráviteľné a strašne dobré,pre mňa určite.recept bol už publikovaný,len som pridal foto a na vaše reakcie som nepoužil kečup.Pridal som aj iné bylinky.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nastrúhame paradajky na hrubom strúhadle tak, aby sme ich zbavili šupky.Na olivovom oleji osmažíme nasekaný cesnak,pridáme nastrúhané paradajky,oregano a chvíľu podusíme.Pridáme soľ a cukor podľa chuti.
-
2
.Pridáme nastrúhaný parmezán,alebo iný tvrdý syr,doporučujem sladšie syry,pridáme maslo a chvíľu prehrejeme.Cestoviny uvaríme podľa návodu.Omáčku môžeme zmiešať s cestovinou,alebo pri použití špagiet dáme priamo na tanier.
Diskusia k receptu