Talianske cestoviny

miloss2 - fotkamiloss2, 17. augusta 2011
Talianske cestoviny
Foto: miloss2

Je to jednoduché jedlo,ľahko stráviteľné a strašne dobré,pre mňa určite.recept bol už publikovaný,len som pridal foto a na vaše reakcie som nepoužil kečup.Pridal som Zobraziť celý popisJe to jednoduché jedlo,ľahko stráviteľné a strašne dobré,pre mňa určite.recept bol už publikovaný,len som pridal foto a na vaše reakcie som nepoužil kečup.Pridal som aj iné bylinky.

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
500 g
2 PL
3 strúčiky
1 KL
1 KL
100 g
2 PL
1 KL




Postup

  1. 1

    Nastrúhame paradajky na hrubom strúhadle tak, aby sme ich zbavili šupky.Na olivovom oleji osmažíme nasekaný cesnak,pridáme nastrúhané paradajky,oregano a chvíľu podusíme.Pridáme soľ a cukor podľa chuti.

    Talianske cestoviny - obrázok 1
  2. 2

    .Pridáme nastrúhaný parmezán,alebo iný tvrdý syr,doporučujem sladšie syry,pridáme maslo a chvíľu prehrejeme.Cestoviny uvaríme podľa návodu.Omáčku môžeme zmiešať s cestovinou,alebo pri použití špagiet dáme priamo na tanier.

    Talianske cestoviny - obrázok 2

Diskusia k receptu

julica
Mnam, musia byt skvele! (len ja si nedam kecup) taketo jednoduche su naj.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia