Foto: alextv
Áno ! Je obdobie pôstu a tak poďme si dať niečo bez mäsa! Talianska polievka je "trocha lepšia" paradajková polievka...V Y S K Ú Zobraziť celý popisÁno ! Je obdobie pôstu a tak poďme si dať niečo bez mäsa! Talianska polievka je "trocha lepšia" paradajková polievka...V Y S K Ú Š A J T E ! Dobrú chuť - tak poďme na to .
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
1 ks cibule nakrájame na kocky a restujeme na oleji do zlata. Pridáme paradajkovú dršť, trocha orestujeme spolu s cibuľou. Prilejeme vodu, pridáme paradajky a cibuľu nakrájanú na kolieska, osolíme, okoreníme a pridáme vegetu podľa vlastnej chuti. Varíme na miernom ohni.
- 2
Pasta - cestoviny /nemusia byť talianske, ja zvyčajne varím naše bezvaječné cestoviny , čo najväčšie tak najlepšie, voláme ich sekané potrubia/ vložíme do vriacej osolenej vody a varíme do mäkka, po uvarení scedíme studenou vodou.
- 3
Zhruba po 20. minutách je polievka hotová. Takže do misky alebo taniera vložíme pastu, pridáme polievku so zeleninou a navrch nastrúhame tvrdý syr.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu