Foto: stefanm
Po prečítaní nedávno pridaného diskusného príspevku od @camembert - Typické Slovenské Jedlá - som sa rozhodol, že po dlhšom čase pridám jednu prácu do Zobraziť celý popisPo prečítaní nedávno pridaného diskusného príspevku od @camembert - Typické Slovenské Jedlá - som sa rozhodol, že po dlhšom čase pridám jednu prácu do receptov aj ja. Lenže práca na jeho príprave vo mne vyvolala toľko spomienok, že som prepadol stavu ktorý voláme - c l i v o t a - . Tak si tento jednoduchý recept prečítajte a pozrite si aj pridanú hodnotu – môj klip v ktorom uvidíte ako som oslavoval 1. Máj , 1. Sv. prijímanie a 1.(a jedinú) lásku .
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ani neviem čo mám k postupu napísať. Na opraženej slanine prehrejeme ...
-
2
... na kúsky nakrájané, očistené zemiaky, pridáme ...
-
3
... bryndzu, premiešame, podľa chuti bryndze dosolíme a ...
-
4
... podávame preliate opraženym maslom a dochutene jarnou cibuľkou . Také Slovenské, také jednoduché ...
také slovenské..také jednoduché..také skromné..
tvoje slová sú dnes aj o mne..
clivota-tiež vošla do môjho života..
zima telom trasie..
duši pomôže obyčajné ľudské šťastie:
mať po boku človeka,ktorý láskou a pochopením clivotu a strachy pevne zamyká..
dobrý deň..dobrú chuť..
básnická tvoja jemná duša chlapská - pozdravená budˇ..
V tvojom meste som bola raz v živote, teraz vidím, že vždy bolo a ešte stále je krásne, naozaj som bola milo prekvapená.
Dojímavé fotografie, hlavne tvoja prvá a jediná láska, zaráža ma koľko toho máme spoločného.
Nedá mi inak, musím súhlasiť so @safran - Ty tak krásne voniaš človečinou :) Ďakujem za emotívno čo si nám dnes doprial :)