Také Slovenské, také jednoduché... (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Po prečítaní nedávno pridaného diskusného príspevku od @camembert - Typické Slovenské Jedlá - som sa rozhodol, že po dlhšom čase pridám jednu prácu do receptov aj ja. Lenže práca na jeho príprave vo mne vyvolala toľko spomienok, že som prepadol stavu ktorý voláme - c l i v o t a - . Tak si tento jednoduchý recept prečítajte a pozrite si aj pridanú hodnotu – môj klip v ktorom uvidíte ako som oslavoval 1. Máj , 1. Sv. prijímanie a 1.(a jedinú) lásku .

4-6
porcie
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Ani neviem čo mám k postupu napísať. Na opraženej slanine prehrejeme ...
  2. ... na kúsky nakrájané, očistené zemiaky, pridáme ...
  3. ... bryndzu, premiešame, podľa chuti bryndze dosolíme a ...
  4. ... podávame preliate opraženym maslom a dochutene jarnou cibuľkou . Také Slovenské, také jednoduché ...