Také Slovenské, také jednoduché... (fotorecept)
Autor receptu: stefanm
Po prečítaní nedávno pridaného diskusného príspevku od @camembert - Typické Slovenské Jedlá - som sa rozhodol, že po dlhšom čase pridám jednu prácu do receptov aj ja. Lenže práca na jeho príprave vo mne vyvolala toľko spomienok, že som prepadol stavu ktorý voláme - c l i v o t a - . Tak si tento jednoduchý recept prečítajte a pozrite si aj pridanú hodnotu – môj klip v ktorom uvidíte ako som oslavoval 1. Máj , 1. Sv. prijímanie a 1.(a jedinú) lásku .
4-6 porcie |
5 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Ani neviem čo mám k postupu napísať.
Na opraženej slanine prehrejeme ...
- ... na kúsky nakrájané, očistené zemiaky, pridáme ...
- ... bryndzu, premiešame, podľa chuti bryndze dosolíme a ...
- ... podávame preliate opraženym maslom a dochutene jarnou cibuľkou .
Také Slovenské, také jednoduché ...