Foto: bubelka
Ak máte chuť na rýchly obed a milujete cestoviny, skúste túto rýchlovku :)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pór nakrájajte na kolieska a poduste na oleji. Pridajte na kocky nakrájané a očistené šampiňóny, poduste 10 min. Nakoniec pridajte na malé pásiky pokrájanú šunku (odporúčam nejakú jemne zaúdenú, výborná je šunka od kosti), vytlačte bambino a prilejte smotanu. Ešte chvíľu povarte, kým to nezačne bublať, dochuťte korením. Soľ nie je potrebná, kedže bambino a šunka sú dosť slané samé o sebe.
- 2
Uvarte cestoviny, môžu byť akékoľvek, no tagliatelle sú ideálne. Zmiešajte s už pripravenou pórovo-šunkovo-šampiňovou zmesou a podávajte posypané parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu