Tagliatelle s pestom a kuracím mäsom
Erik Šaškovič
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
šéfkuchár Cremerie Milano v bratislavskom River Parku, 22. apríla 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Suroviny
400 g |
|
0,2 l |
|
1 ks, stredne veľká |
|
400 g |
|
40 g strúhaný |
|
Pesto: | |
0,1 l |
|
10 g |
|
20 g |
|
20 g strúhaný |
|
2 strúčiky |
|
|
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme al dente v osolenej vode, zlejeme vodu a odložíme. Na panvici rozohrejeme olivový olej, pridáme osolené a okorenené kuracie prsia nakrájané na plátky a opekáme z oboch strán asi 2 minúty.
- 2
Pridáme nakrájanú červenú cibuľu a opekáme ešte asi 4 minúty.
- 3
Pridáme uvarené cestoviny, pesto (jednotlivé ingrediencie zmixujte na kašičku) a všetko spolu prehrejeme.
- 4
Náš tip: Servírujeme posypané parmezánom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu