Foto: taxitaxi
30 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu si upražíme, pridáme pomleté mäso / ja som dal hovädzie zadné a pomlel som si ho doma / , okoreníme , osolíme, pridáme PL korenia chilli con carne a dusíme.
-
2
Pridáme olúpané paradajky s chilli / v konzerve / , na kolieska nakrájané zelené olivy,prelisovaný cesnak a chvíľu povaríme.
-
3
Cestoviny tagliatelle som kúpil v obchode, nakoľko nemám strojček na výrobu cestovín. Uvaríme podľa návodu.
- 4
Hnedé šampiňony som opláchol , nakrájal a podusil na cibuli.
- 5
Cestoviny precedíme a pridáme olivový olej. Na vrch dáme mäsovú zmes, potom za lyžicu šampiňonov, nasekanú bazalku, nastrúhaný parmezán a susené paradajky naložené v oleji.
- 6
Aby nám to lepšie prešlo do žalúdka, môžeme to trošku zapiť a zriediť ....
- 4
Diskusia k receptu