Tagliatelle s mletým mäsom (fotorecept)

Autor receptu: taxitaxi

30 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibuľu si upražíme, pridáme pomleté mäso / ja som dal hovädzie zadné a pomlel som si ho doma / , okoreníme , osolíme, pridáme PL korenia chilli con carne a dusíme.
  2. Pridáme olúpané paradajky s chilli / v konzerve / , na kolieska nakrájané zelené olivy,prelisovaný cesnak a chvíľu povaríme.
  3. Cestoviny tagliatelle som kúpil v obchode, nakoľko nemám strojček na výrobu cestovín. Uvaríme podľa návodu.
  4. Hnedé šampiňony som opláchol , nakrájal a podusil na cibuli.
  5. Cestoviny precedíme a pridáme olivový olej. Na vrch dáme mäsovú zmes, potom za lyžicu šampiňonov, nasekanú bazalku, nastrúhaný parmezán a susené paradajky naložené v oleji.
  6. Aby nám to lepšie prešlo do žalúdka, môžeme to trošku zapiť a zriediť ....