Tagliatelle s mletým mäsom (fotorecept)
Autor receptu: taxitaxi
30 minút príprava |
25 minút tepelná úprava |
Postup- Cibuľu si upražíme, pridáme pomleté mäso / ja som dal hovädzie zadné a pomlel som si ho doma / , okoreníme , osolíme, pridáme PL korenia chilli con carne a dusíme.
- Pridáme olúpané paradajky s chilli / v konzerve / , na kolieska nakrájané zelené olivy,prelisovaný cesnak a chvíľu povaríme.
- Cestoviny tagliatelle som kúpil v obchode, nakoľko nemám strojček na výrobu cestovín. Uvaríme podľa návodu.
- Hnedé šampiňony som opláchol , nakrájal a podusil na cibuli.
- Cestoviny precedíme a pridáme olivový olej. Na vrch dáme mäsovú zmes, potom za lyžicu šampiňonov, nasekanú bazalku, nastrúhaný parmezán a susené paradajky naložené v oleji.
- Aby nám to lepšie prešlo do žalúdka, môžeme to trošku zapiť a zriediť ....
|