Tagliatelle s kuracími pečeňami, paradajkami a majoránom
Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 7. októbra 2010
šéfkuchár reštaurácie Au cafe v Bratislave, 7. októbra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
5
porcií
porcií
Postup
-
1
Na rozohriatu panvicu nalejeme olivový olej, pridáme pokrájané kuracie pečene a cesnak a pražíme asi 6 minút do zlatistohneda. Podlejem vínom, dochutíme soľou a mletým čiernym korením a čakáme, kým sa víno nevyvarí. Pridáme paradajky a ďalej dusíme asi 10 minút.
- 2
Pridáme v posolenej vode uvarené tagliatelle (varíme ich asi 3 minúty do polomäkka), čerstvý majorán a spolu dôkladne premiešame. Pred podávaním posypeme postrúhaným parmezánom a pokvapkáme olivovým olejom.
- 3
Náš tip: Majorán sa hodí k pečeni a cestoviny sa k predošlým dvom ingredienciám zasa hodia svojou konzistenciou – výsledkom je skvelé jedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu