Syrovo-cesnaková roláda s baby špenátom

Ľubomír Molnár
šéfkuchár reštaurácie Toscana v Bratislave, 5. apríla 2015
Syrovo-cesnaková roláda s baby špenátom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
300 g
200 g
2 strúčiky
1/2 PL
1/2 PL
125 g
20 g
6 ks




Postup

  1. 1

    Eidam roztopíme nad parou a zmäknutý syr rozvaľkáme na vlhkej doske. Maslo vymiešame, pridáme cesnak, soľ, korenie a špenát.

  2. 2

    Zmes natrieme na eidam, do stredu dáme gorgonzolu a urobíme rolku – môžeme si pomôcť fóliou – a dáme schladiť. Podávame s bruschettou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia