Syrovo-cesnaková roláda s baby špenátom
Ľubomír Molnár
šéfkuchár reštaurácie Toscana v Bratislave, 5. apríla 2015
šéfkuchár reštaurácie Toscana v Bratislave, 5. apríla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Eidam roztopíme nad parou a zmäknutý syr rozvaľkáme na vlhkej doske. Maslo vymiešame, pridáme cesnak, soľ, korenie a špenát.
- 2
Zmes natrieme na eidam, do stredu dáme gorgonzolu a urobíme rolku – môžeme si pomôcť fóliou – a dáme schladiť. Podávame s bruschettou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu