Syrovo-cesnaková roláda s baby špenátom

Ľubomír Molnár
šéfkuchár reštaurácie Toscana v Bratislave, 5. apríla 2015 18:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Syrovo-cesnaková roláda s baby špenátomFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

250 g
300 g
200 g
2 strúčiky
1/2 PL
1/2 PL
125 g
20 g
6 ks
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Eidam roztopíme nad parou a zmäknutý syr rozvaľkáme na vlhkej doske. Maslo vymiešame, pridáme cesnak, soľ, korenie a špenát.

  2. 2

    Zmes natrieme na eidam, do stredu dáme gorgonzolu a urobíme rolku – môžeme si pomôcť fóliou – a dáme schladiť. Podávame s bruschettou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist