Syrová roláda

redakcia - fotkaredakcia, 17. júla 2009

Suroviny

400 g
200 g
160 g
2 ks
2 ks
100 g




Postup

  1. 1

    Ementál ponoríme do horúcej vody až do zmäknutia, potom ho rozvaľkáme na doske a na alobale na hrúbku asi 3 mm.

  2. 2

    Na plát syra poukladáme šunku nakrájanú na malé kocky a potrieme nátierkou, pripravenou zmiešaním taveného syra so zmäknutým maslom, nadrobno pokrájanou salámou, natvrdo uvarenými vajcami, uhorkami a posekanou pažítkou.

  3. 3

    Takto pripravený plát zrolujeme do rolády, zabalíme do alobalu a necháme v chladničke stuhnúť.

  4. 4

    Podávame nakrájané na stredne hrubé plátky, s chlebom alebo pečivom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia