Foto: ancicka
.Túto roládu som si opísala z novín,ale ako je to už v mojej náture,že ja si to musím prispôsobiť podľa seba,tak aj tento recept Zobraziť celý popis.Túto roládu som si opísala z novín,ale ako je to už v mojej náture,že ja si to musím prispôsobiť podľa seba,tak aj tento recept som si upravila.
príprava
Suroviny
500 g |
|
100 g nakrájaná |
|
2-3 ks |
|
1-2 ks varená |
|
5 ks uvarené na tvrdo |
|
150 g |
|
10 g klasické |
|
|
|
|
|
červená |
|
Postup
-
1
Eidamský sýr zabalíme do mikrotenového vrecka a ponoríne do horúcej vody.Ked je zmäknuté rozvaľkáme ho do tvaru obdlžníka na potravinárskej folii,na hrubku asi 1/2 cm.Smotanový syr a maslo vymiešame so soľou,čierným korením.Na sýr poukladáme platky šunky,na to natrieme sýrovu penu,na to rozložíme krajanu mrkvu a uhorku.Nato uložíme vajcia a roládu stočime.
-
2
Roládu odložíme do chladničky,aby stuhla a krajame na 1 a 1/2 cm.
Diskusia k receptu