Syrová nátierka s jablkom

diabambulka - fotkadiabambulka, 3. apríla 2011

Trošku netradične...

4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

100 g
200 g
100 g strúhaný
2 ks
 jemne posekaná




Postup

  1. 1

    Maslo vymiešame so syrokrémom. Pridáme na kocečky nakrájané jablká, postúhaný tvrdý syr, pažítku a troška osolíme. Dobre premiešame a podávame. Tip : Pomazánku natierame na opečený toustový chlieb a obložíme paradajkou, redkvičkami a podobne... Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu

klaura
výborná kombinácia ... skvelá pomazánka ... ukladám si ...
marianna76
super, ja ju tiež robievam, ešte pridávam cibuľu bielu aj červenú, aby to bolo farebné, aj čierne korenie namleté. Prvý krát pred rokmi , keď som ju robila som sa obávala, ale chutí nám.
douglas
Často pridávám k takýmto majonézovo/sýrovo/jogurtovým pokrmom nahrubo nastrúhané kyslejšie jabĺčka z našeho pražského sadu. Nie veľa, len primerane a bez šťavy. Pokrm to odľahčí a dodá mu prijemnú chuť. A potom sa ma konzumenti pýtajú, čo tam dávám, že im moje pomazánky tak chutia ;).
cica2
to musí byť dobrota, krásne aj nafotené:))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia