Foto: martamm
Mám rada rôzne bezmäsité jedlá a naposledy som si pripravila tento šalát. V prípade, že máte v mraznične tak, ako ja k dispozícii balíčky Zobraziť celý popisMám rada rôzne bezmäsité jedlá a naposledy som si pripravila tento šalát. V prípade, že máte v mraznične tak, ako ja k dispozícii balíčky s uvarenou sójou, šallát je raz-dva na stole. Ešte rada k vareniu sóje, mám odskúšané, že keď napučanú a mierne predvarenú sóju zbavím šupiek, vôbec nemám po jej konzumácii tráviace problémy.... Je to síce trocha zdĺhavé, ale oplatí sa.
porcie
príprava
Postup
-
1
Fenikel nakrájame na rezančeky, zmiešame s uvarenou sójou, podľa chuti osolíme bylinkovou soľou, pridáme olivový olej. Podávame vychladený s celozrnným chlebom, alebo pečivom. Ja solím veľmi málo, v tomto recepte dosť vynikne príchuť čerstvého fenikla.
Ja zas nebudem meniť nič,keď original tak original
Dobre si poznačila,keď dáš dole šupky dokonca som počul,že niektorý kvoli tým kyselinám šúpu aj paradajky
Ktovie možno je to pravda.Ďakujem za recept