Foto: jokin
Tento šalát som vymyslel, aby som mohol maškrtiť a pritom nezjedol toľko kalórií. Už ho vyskúšalo veľa mojich známych a všetkým chutil. Pokiaľ Zobraziť celý popisTento šalát som vymyslel, aby som mohol maškrtiť a pritom nezjedol toľko kalórií. Už ho vyskúšalo veľa mojich známych a všetkým chutil. Pokiaľ je lacný karfiol, tak ho používame namiesto zemiakového šalátu.
porcií
príprava
Postup
-
1
Karfiol rozoberien a naparím. Je chutnejší a menej mokrý.
-
2
Tu vidíte všetky suroviny. Postupne ich pokrájam na čo najdrobnejšie kúsky. Všetko dobre premiešam a je hotovo. Prajem dobrú chuť.
-
3
Prípravu sójových rezňov neudávam, nakoľko každá kuchárka ho isto ovláda.
nech robis cokolvek zo sojoveho masa, vzdy ho treba najprv nechat nasiaknut v bujone, vyvare a az potom pouzivat dalej. niekedy treba vyzmykat, napr. drvinu do fasirok, niekedy ani velmi nie, napr. ked z kociek robis gulas.