Sviatočný zemiakový šalát

Hellmann´s
, 2. decembra 2009
Sviatočný zemiakový šalát
Foto: Hellmann´s
4
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
80 g
50 g
50 g
1 ks
1 ks
100 g
2 PL
1 PL
3 ks
5 ks




Postup

  1. 1

    Zemiaky uvaríme, ošúpeme a nakrájame na kocky asi 1 x 1 cm. Mrkvu, zeler a petržlen uvaríme a nakrájame na kúsky. Jablko olúpeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na menšie kocky. Šalotku nakrájame na jemno, šunku na rezančeky.

  2. 2

    Majolenku Hellmann´s Light zmiešame s Hellmann´s Dijonnaise a nadrobno nakrájanými uhorkami, dochutíme citrónovou šťavou, soľou, čiernym korením a cukrom a zľahka vmiešame do šalátu.

  3. 3

    Ozdobíme štvrtkami varených prepeličích vajíčok.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia