Foto: Hellmann´s
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme, ošúpeme a nakrájame na kocky asi 1 x 1 cm. Mrkvu, zeler a petržlen uvaríme a nakrájame na kúsky. Jablko olúpeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na menšie kocky. Šalotku nakrájame na jemno, šunku na rezančeky.
- 2
Majolenku Hellmann´s Light zmiešame s Hellmann´s Dijonnaise a nadrobno nakrájanými uhorkami, dochutíme citrónovou šťavou, soľou, čiernym korením a cukrom a zľahka vmiešame do šalátu.
- 3
Ozdobíme štvrtkami varených prepeličích vajíčok.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu