Švédsky mrkvový koláč

iplusr - bez fotkyiplusr, 8. januára 2010
Švédsky mrkvový koláč
Foto: iplusr

Recept mám od kamarátky, ktorá si ho priniesla priamo zo Švédska.

8
porcií
45 minút
príprava

Suroviny

100 g
340 g
280 g
1 čl
1,5 čl
0,5 čl
1,5 čl
4 ks
240 ml
300 g
1 balíček
Krém:
230 g
57 g
230 g
1 balíček

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky suroviny (orechy, mrkva, múka, sóda, prášok do pečiva, soľ, škorica, vajcia, olej, kryštálový a 1 vanilkový cukor) spolu riadne premiešame a hotové cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.

  2. 2

    Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 20 minút.

  3. 3

    Upečený koláč zdobíme krémom, ktorý sme pripravili zmiešaním krémového syra, masla, práškového a 1 vanilkového cukru.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: