Svadobná torta - pre inšpiráciu

sonulienka - fotkasonulienka, 29. septembra 2013

Tak ako som už spomínala boli sme na svadbe a piekla som okrem iného aj tortu.Pridávam pre inšpiráciu ak by niekoho zaujala.

Suroviny

8,5 PL
8,5 PL
17 ks
3 ČL
17 PL
2 PL
3 PL
Plnka:
4 ks
4 ks
1 kg
 na poťah
 na kvietky




Postup

  1. 1

    Postup som nefotila preto,že tu už je veľa postupov aj ja som sem už dala toho viac.Robila som tak ako mám vyskúšané a tu je výsledok.

    Svadobná torta - pre inšpiráciu - obrázok 1
  2. 2

    A ešte raz.

    Svadobná torta - pre inšpiráciu - obrázok 2
  3. 3

    Okrem torty som piekla aj muffíny foto novomanželov to malo veľký úspech.

    Svadobná torta - pre inšpiráciu - obrázok 3
  4. 4

    Bezlepkové semifreda pre dcéru má bezlepkovú dietu.

    Svadobná torta - pre inšpiráciu - obrázok 4
  5. 5

    Slané pečivo aj niečo nové keď budem piecť na budúce pridám recept aj postup.A naše obľúbené rožky od @Esi.

    Svadobná torta - pre inšpiráciu - obrázok 5
  6. 6

    Ďalšie slané. No a to je všetko.

    Svadobná torta - pre inšpiráciu - obrázok 6

Diskusia k receptu

sonulienka
Ďakujem Vám, naozaj som nechcela veľa dávať ozdob - ružičky sú pekné ale to bolo na každej torte bolo ich tam viac ako 10 tak som bola rada, že som neurobila aj ja. A bola naozaj jednoduchá ale zaujímavá.Síce namakala som sa tých kvietkov bolo vyše "200" ale oplatilo sa.
soncya
No na zjedenie! Krása! Tie bezlepkové sa mi hneď po torte páčili najviac. :)
tatranka
Naozaj kopec chutného,ale aj pekného pečiva.Si veľmi šikovná.
archaa
Je tak jemná ...idem na nej oči nechať!!! Krása!! :)
sonulienka
@archaa ďakujem čerpala som s internetovej stránke námet.
Tam bola akoby aj cesta a na vrchu ružičky. Ja som ju celú obložila kvietkami a na vrch postavičky.Skutočne bola taká jednoduchá.
archaa
@sonulienka : nebola by si taká zlatá a nehodila sem ten link, kde si čerpala námet? Veľmi si ma inšpirovala a aj ked je tu postupov viac, jeden na tuto tortu by mi teraz bodol...
sovka62
Že ....to je všetko. Ďakujem pekne, napiekla si neúrekom a jedno krajšie ako druhé. Šikuľka.
sonulienka
@archaa tak to ma mrzí ale ja pozerám veľmi veľa takýchto stránok a ver mi neviem kde som to videla.Ale nebol tam postup len foto hotovej torty a práve tie kvietky ma zaujali.Neviem dám Ti nejaký typ ale či to tam najdeš www.JoyofBaking.com - CinnamonRollSconesRecipe.html - PINTEREST-ART MAMA skutočne neviem ale ak chceš postup napíš čo by si chcela vedieť možno by som Ti poradila. Túto tortičku som piekla - 2x forma 23 cm. 1x - miska nerezová tiež 23 cm.Prekrajovala som po 2x - jeden korpus bol kakao - jeden korpus orechový - a pol oblúk len piškóta a striedala som plnku svetlú a tmavú. Potom som potiahla celú ale ja nie som taká zručná tak som poťahovala po polke torty a finále kvietky.Najprv som si ich urobila 90 kusov a to mi vyšlo len na tri spodné rady tak som dorábala až na vrch. Tam som ešte tiež dala marcipán v priemere 10 cm a na to som dala postavičky ale som to tiež prekrila kvietkami. Ak ešte niečo napíš.
sonulienka
@sovka ďakujem veľmi pekne. Ale šla aj dcéra s manželom tak, že sme šli dve rodiny tak som sa snažila.
radost
poctivá a precízna práca-vždycky-opláca sa..krása..!!
archaa
@sonulienka , ďakujem ti veľmi pekne, už mám predstavu ako ju spravím. Veľké ďakujem a keby niečo, napíšem :)
irenaw
v živote by som nespravila 200 kvietkov, vyskočila by som z kože už pri 20, máš môj obdiv. krásna, jemná a netradičná torta.
sonulienka
@radost vždy sa teším na Tvoje komentáriky ani dnes si ma nesklamala-ďakujem. @ola111 srdečná vďaka keď som ju naplnila a manžel videl jej tvar len krútil hlavou čo to bude ale keď som už dávala kvietky sa mu to páčilo. @archaa niet za čo ak niečo kľudne napíš. @irenaw ale čo by nie keď by si začala už by Ťa to ťahalo ďalej-ďakujem za komentík.
irenaw
@sonulienka neťahalo, ver mi, skúšala som. prvá ružička ešte dobre, pri druhej ma to začne nudiť, pri tretej znervózniem, pri štvrtej vyskakujem z kože... na niečo mám trpezlivosť, na niečo nie. o to viac tvoju trpezlivosť obdivujem.
sonulienka
@irenaw veď preto som aj ja volila tieto kvietky nie je to také náročné ako ružičky aj keď kvietkov bolo naozaj bohato dosť bola som rada keď som ich už dorobila.Ale na druhej strane som rada, že sa mi podarila torta tak ako sa podarila.
staflik
@sonulienka , tak ty si tých svadobčanov poriadne namastila s tým kilogramom masla. A keď sa pridá puding @deluxe , tak to je paráda...
nika72
no tak klobúk dolu...tá torta to je špička a určite nevestu potešila,ten dokonalý tvar a tie jemné kvetinky no nemám slová ....a to slané pečivko super veľká 1*********** ;)
jerica
@sonulienka k tomu niet čo dodať, iba PARÁDA, klobúk dolu, že si to hravo zvládala :-) máš ležatú osmičku s hviezdičkami :-)
sonulienka
Jarka a Izka veľmi pekne Vám ďakujem ste milé no podarilo sa čo som veľmi rada-neostala som v hambe aj keď nie som cukrárka ani pekárka. Som len začiatočník ale snažím sa.
danda3
Prekrásna tortička, Sonička, veľmi decentá a jemná, palec hore!♥




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia