Foto: tatiana13
Ahojte, konečne som našla bezlepkové vločky a teraz si ich užívam na všetky spôsoby. A keďže som začala cvičiť tak si vymýšľam zdravé dobroty, Zobraziť celý popisAhojte, konečne som našla bezlepkové vločky a teraz si ich užívam na všetky spôsoby. A keďže som začala cvičiť tak si vymýšľam zdravé dobroty, a tak mi vznikla táto. Dúfam že si pochutíte rovnako ako ja.
príprava
na 185 °C
Postup
-
1
Roztopím si kokosové maslo a na ňom si opečiem vločky, pozor chvíľku to trvá je to treba robiť pomaly aby sa nespálili. Keď začnú voňať prisypte tam kokos. Záleží na tom ako voňavé máte maslo. Nakoniec to zasypte vanilkovým cukrom a medom podľa potreby - ja ho nedávam.
- 2
Vo vyššej nádobe si rozmixujte 3 banány a pridajte trochu sójového mlieka. Záleží ako prezreté banány máte. Konzistencia by mala byť ako na dolky alebo husté palacinkové "cesto".
- 3
Všetko si zmiešajte v extra miske alebo ako ja na gumovej podložke. Vytvorte si lepkavé a dobre spolu držiace cesto (asi ako na fotke). Je treba sa s nim pohrať, banány pridávajte postupne.
- 4
Vytvorte si malé guľky a rozmačknite ich medzi dlaňami. Upečte v trúbe na 180 stupňov - 15 minút. A po upečení ich oprskajte roztopenou čokoládou. Prajem dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Koľko plechov z toho vyšlo ? Pre začiatok by som skúsila z menšieho množstva.
www.planetafood.sk/sk/Hlavna-stranka...
Sú zatiaľ najlepšie (a nie predražené) ktoré som našla.
@alena45 áno presne tak, sú to ovsené vločky no bez gluténu. Ja ich robím v tomto množstve lebo z polovičnej dávky mi väčšinou nevydržia ani do 2. dňa ;)