Foto: darinocka
Recept má zopár desaťročí,pochádza z Kuchyně krásne Margot v Mladom světe.Robievali sme si ho s kamarátkou,najmä keď bolo hlboko do vrecka.Hodí sa aj do Zobraziť celý popisRecept má zopár desaťročí,pochádza z Kuchyně krásne Margot v Mladom světe.Robievali sme si ho s kamarátkou,najmä keď bolo hlboko do vrecka.Hodí sa aj do delenej stravy,ak je bez bielkovinovej prílohy.Pri podávaní odporúčam zapáliť sviečky,zhasiť svetlo a ilúzia je dokonalá!
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Odrežeme si asi 3-4cm hrubý kus chleba.Zrežeme kôrku.Z oboch strán opečieme klasickú hrianku.
-
2
Horúcu hrianku potrieme silno cesnakom,dobre pokvapkáme polievkovým korením,aby sa chlebík dokonale prevlhčil a získal mäsovú chuť.Natrieme horčicou,posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou a ozdobíme tým,čo máme k dispozícii.Podávame s príborom.
V jedálni boli nakrájané chleby v košoch na prádlo a každý si mohol vziať,koľko len chcel.