Študentský biftek

Autor receptu: darinocka

Recept má zopár desaťročí,pochádza z Kuchyně krásne Margot v Mladom světe.Robievali sme si ho s kamarátkou,najmä keď bolo hlboko do vrecka.Hodí sa aj do delenej stravy,ak je bez bielkovinovej prílohy.Pri podávaní odporúčam zapáliť sviečky,zhasiť svetlo a ilúzia je dokonalá!

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Odrežeme si asi 3-4cm hrubý kus chleba.Zrežeme kôrku.Z oboch strán opečieme klasickú hrianku.
  2. Horúcu hrianku potrieme silno cesnakom,dobre pokvapkáme polievkovým korením,aby sa chlebík dokonale prevlhčil a získal mäsovú chuť.Natrieme horčicou,posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou a ozdobíme tým,čo máme k dispozícii.Podávame s príborom.