Stredomorská hubová polievka

podravka - fotkapodravka, 6. mája 2016
Stredomorská hubová polievka
Foto: podravka

Komerčný recept
Ochutnajte úžasnú polievku, ktorá chutí a vonia Stredomorím!

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

400 g
1 kocka
200 g (šampiňóny alebo sušené hríby)
3 ks
4 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zemiaky ošúpeme, nakrájame, dáme do hrnca a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme zeleninový bujón Podravka

  2. 2

    Po chvíľke varenia pridáme nakrájané huby a dôkladne ich uvaríme. Odstavíme z ohňa a rozmixujeme celý obsah hrnca na pyré.

  3. 3

    Polievku dáme naspäť na oheň, podľa potreby pridáme vodu, aby sme dosiahli želanú konzistenciu a podľa chuti osolíme a okoreníme.

  4. 4

    Polievku dáme naspäť na oheň, podľa potreby pridáme vodu, aby sme dosiahli želanú konzistenciu a podľa chuti osolíme a okoreníme.

Diskusia k receptu