Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Ochutnajte úžasnú polievku, ktorá chutí a vonia Stredomorím!
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, nakrájame, dáme do hrnca a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme zeleninový bujón.
- 2
Po chvíľke varenia pridáme nakrájané huby a dôkladne ich uvaríme. Odstavíme z ohňa a rozmixujeme celý obsah hrnca na pyré.
- 3
Polievku dáme naspäť na oheň, podľa potreby pridáme vodu, aby sme dosiahli želanú konzistenciu a podľa chuti osolíme a okoreníme.
- 4
Polievku dáme naspäť na oheň, podľa potreby pridáme vodu, aby sme dosiahli želanú konzistenciu a podľa chuti osolíme a okoreníme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu