Foto: sjuzan
Pridávam koláč strecha z BE BE keksov, trocha vylepšený, lebo krém netreba variť. Jeho príprava netrvá dlho, a je veľmi dobrý a šťavnatý. Vždy Zobraziť celý popisPridávam koláč strecha z BE BE keksov, trocha vylepšený, lebo krém netreba variť. Jeho príprava netrvá dlho, a je veľmi dobrý a šťavnatý. Vždy sa po ňom len tak zapráši.
príprava
Postup
-
1
Máslo, cukor, tvaroh vymiešame, dochutíme rumom a ešte raz premiešame. Vytvoríme tvarohový krém.
-
2
Potom poukladáme na alobal BE BE kekse. Môže sa použiť 1 bal kakaové, 1 bal biele. Ak nemáte BEBE kekse kľudne použite Marina kekse. Ja som to robila aj aj. Nie je v tom žiaden rozdiel. Na foto su Marina kekse aby ste videli, že to ide aj z nich naozaj. Odporúčam alobal trocha vyhnúť hore aby sa kekse nerozchádzali.
-
3
Na poukladané kekse natrieme tvarohový krém.
-
4
Na krém opäť položíme kekse
-
5
Na kekse potom natrieme zbytok krému a na vrch poukladáme do stredu rozkrojené banány.
-
6
Potom opatrne z každej strany zdvihneme alobal a pritlačíme z oboch strán k sebe do tvaru strechy.
-
7
Vrch môžeme poliať čokoládou, alebo citrónovou polevou. Ja som mala doma citrónovú polevu a vrch som ešte posypala strúhanou čokoládou a mletými orechami pre vylepšenie. Dáme do ladničky a konzumujeme na druhý deň.
klasická strieška sa plní vanilkovým pudingom+maslom=krémom
klasická strieška sa plní vanilkovým pudingom+maslom=krémom