Strecha z BE BE keksov trocha inak (fotorecept)

Autor receptu: sjuzan

Pridávam koláč strecha z BE BE keksov, trocha vylepšený, lebo krém netreba variť. Jeho príprava netrvá dlho, a je veľmi dobrý a šťavnatý. Vždy sa po ňom len tak zapráši.

30 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Máslo, cukor, tvaroh vymiešame, dochutíme rumom a ešte raz premiešame. Vytvoríme tvarohový krém.
  2. Potom poukladáme na alobal BE BE kekse. Môže sa použiť 1 bal kakaové, 1 bal biele. Ak nemáte BEBE kekse kľudne použite Marina kekse. Ja som to robila aj aj. Nie je v tom žiaden rozdiel. Na foto su Marina kekse aby ste videli, že to ide aj z nich naozaj. Odporúčam alobal trocha vyhnúť hore aby sa kekse nerozchádzali.
  3. Na poukladané kekse natrieme tvarohový krém.
  4. Na krém opäť položíme kekse
  5. Na kekse potom natrieme zbytok krému a na vrch poukladáme do stredu rozkrojené banány.
  6. Potom opatrne z každej strany zdvihneme alobal a pritlačíme z oboch strán k sebe do tvaru strechy.
  7. Vrch môžeme poliať čokoládou, alebo citrónovou polevou. Ja som mala doma citrónovú polevu a vrch som ešte posypala strúhanou čokoládou a mletými orechami pre vylepšenie. Dáme do ladničky a konzumujeme na druhý deň.