Foto: kimlo
Jednoduché, chutné, a hlavne je toho veľa.. :-)
8-10
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezance ako na čínu a v miske zmiešame s vajcami, korením, soľou, vegetou, horčicou, solamylom a kari korením. Šampiňóny zľahka nakrájame na plátky, vmiešame do pripravenej zmesi a dáme do chladničky odstáť asi na 3-4 hodiny.
- 2
Lyžicou naberáme zmes a kladieme na rozpálený olej, vyformujeme do tvaru rezňa a vyprážame z oboch strán dozlatista.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
len ja som tam nedal uhorku :-)