Túto kapustnicu jedávam už od detstva a keď som sa vydala do inej dediny nikto to tam nepoznal :-),teraz ju už majú mnohí v Zobraziť celý popisTúto kapustnicu jedávam už od detstva a keď som sa vydala do inej dediny nikto to tam nepoznal :-),teraz ju už majú mnohí v dedine a si ju veľmi pochvaľujú.Aj deti sa na ňu veľmi tešia..
tepelná úprava
Postup
-
1
Kapustu si 1x premyjeme (nemusí sa ,kto je ako zvyknutý),posolíme a dáme variť.
- 2
Hríbiky si na chvíľu zamočíme do vody ,keď zmäknú precedíme ich ,popražíme na masielku a celé to vlejeme do kapusty ,varíme v kapuste
- 3
Potom si popražime múku ,znovu na masielku ,zalejeme trochu vodou a vlejeme do kapusty.nakoniec pridáme smotanu a necháme zovrieť. To maslo dá kapuste takú dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
/sbsgabi/ to je pravda ,veru nie je.chýba k nej tá vianočná atmosféra :-)