Steak z nórskeho lososa s dresingom
Andrej Gogola a Eduard Šiška
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 4. januára 2017
majitelia reštaurácie Pulitzer u zlatého jeleňa, 4. januára 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
5
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytého a osušeného lososa pokrájame asi na 200 g steaky, ktoré ugrilujeme z každej strany na hrubej morskej soli.
- 2
Špargľu pripravíme tak, že ju vložíme do vriacej osolenej vody asi na 3 minúty, vytiahneme a grilujeme na olivovom oleji asi 3 minúty.
- 3
Takto pripraveného lososa so špargľou podávame s limetkovým dresingom a varenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Z nórskeho lososa? Ani za nič!!!
www.biosferaklub.info/norsky-losos-je-jedna-z-najtoxickejsich...