Stará paprika fotorecept

kajusiqq - fotkakajusiqq, 5. decembra 2012
Stará paprika (fotorecept)
Foto: kajusiqq

Neviete čo so spretou paprikou?:))).........polejte upečte a papajte:)

5 minút
príprava
2 minút
na 200 °C

Suroviny

 (oregano...)
pokvapkáme




Postup

  1. 1

    papriku opláchneme a nareže na pásiky.posekáme censak.

    Stará paprika (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Polejeme olejom posypeme bylinkami posolíme :)))....pridáme čierne korenie a vegetu:)

    Stará paprika (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Dobre premiešame a dáme piecť:) vyberieme a pokvapkáme worcesterskou omáčkou:)

    Stará paprika (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Podávame s hriankou ktorou vymažeme olej z nádob:))).....rajem dobrú chuť:)

Diskusia k receptu

3sandra3
nooo,,, to je zaujímavé... dávam si rubriky Zeleninové jedlá
dodo46
Perfektné - na ten chlieb treba dať maslo a na to papriku. Neviem však kde kúpim starú papriku, Asi si kúpim čerstú, nechám ju zvädnúť a potom upečiem . Z čerstvej by to asi nebolo ono. Záhradu nemám , tak musím len takto experimentovať. Ale mám hroznú chuť na ňu .
dodo46
Perfektné - na ten chlieb treba dať maslo a na to papriku. Neviem však kde kúpim starú papriku, Asi si kúpim čerstú, nechám ju zvädnúť a potom upečiem . Z čerstvej by to asi nebolo ono. Záhradu nemám , tak musím len takto experimentovať. Ale mám hroznú chuť na ňu .
kajusiqq
hah moja mamina si to dala tak že si dala na chlebík masielko a nato papriku:)....no mne to chutilo s tým olejom čo bol v nadobe:)
vierutt
Tak toto vyzerá véééééľmi fajn! Milujem tieto paprikové jedlá s olejom. A ešte k tomu pečené!
gubics
Nie je potrebná stará paprika, z čerstvej a chrumkavej je to OK. Myslím si, že starú papriku použila,len aby nevyšla nazmar. A nie je potrebné papriku ani pokrájať, celú ju môžete opiecť, a z upečenej sa len vytiahnú semienka, a už sa môžu konzumovať. Pozor so soľou, lebo aj worčester je slaný.
kajusiqq
Ano mate pravdu staru som použila iba aby sa neskazila:).......može byť kľudne aj čerstva:).......
dodo46
Aj tak si to spravím zo zvädnutej. Tá sa opečie skôr a takú voňavú cesnakovú na chlieb rozotrieť je super bašta.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia