Foto: morenajea
spomienka na detstvo
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Nad paru si dáme rozpustiť ceru. Postupne pridáme cukor, puding, kakao a celé vajíčko. Dobre rozmiešame a necháme tak 10 minút prevariť. Vznikne hustejšia masa, ak sa zdá moc hustá, stačí pridať trošku mlieka alebo hrudku masla.
- 2
Formu na srnčí chrbát si vystelieme papierom na pečenie. Ten ešte vytrieme trochou oleja. Vlejeme prvú vrstvu. Do nej vkladáme stredom jeden rad piškótov rýchlo namočených v rume. Piškóty prelejeme na tenko našou čokoládovou zmesou a ukladáme druhú vrstvu piškótov - teraz po dva rady.
- 3
Zalejeme zvyškom čokolády. Posledná vrstva by mala byť hrubšia.
- 4
Dáme na noc stuhnúť do chladničky. Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu