Foto: rein
Milujem omáčky a knedle,viac nemám čo povedať.
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
na oleji opražíme cibuľku pridáme srdce nakrájané asi na centimetrové kocky,soľ,bobkový list,nové korenie.
-
2
Asi v polčase pridáme víno a dusíme.Keď sa dopije fľaška,srdce by malo byť mäkké.Platí to iba pre milovníkov vína.Na záver pridáme smotanu,zátrepku z múky a keď sa omáčka dostane do varu,ocukríme a okyslíme citronovou šťavou a odstavíme.Podávame s knedľou.
Nie je tam priveľa smotany a málo vína heh ?
Je to dobrotka, to na prvý pohľad vidno, oceňujem aj vtipný a zrozumiteľný popis. Jednoducho si jednička s *.