Špenátovo-paradajkové špagety

naa - bez fotkynaa, 16. marca 2014
Špenátovo-paradajkové špagety
Foto: naa

Tento recept sme vymysleli s priateľom, keď sme mali doma naozaj len pár surovín :) Keď som to ochutnala, povedala som si, že tento Zobraziť celý popisTento recept sme vymysleli s priateľom, keď sme mali doma naozaj len pár surovín :) Keď som to ochutnala, povedala som si, že tento recept musíme určite podať ďalej ;)

2
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

200 g
150 g
1 ks
5 ks
2-3 ks




Postup

  1. 1

    Na menšej panvici roztopíme mrazený špenát. Keď sa úplne rozmrazí pridáme k nemu všetok tavený syr a miešame, kým nesplynie so špenátom. Pridáme aj soľ a čierne korenie, na zvýraznenie chuti.

  2. 2

    Na druhej, veľkej panvici upražíme cibuľku, nasekanú nadrobno. Pridáme na kocky pokrájané paradajky, spolu s cesnakom, nakrájaným tiež nadrobno. Keď nám paradajky pekne zmäknú môžeme pridať z druhej panvice syrovo- špenátovú omáčku. Ochutnáme a celú zmes ak treba ešte trochu dochutíme korením, alebo soľou.

  3. 3

    Špagety uvaríme vo vode, scedíme. Keď máme celú zmes hotovú, dochutenú a lahodnú, pridáme na panvicu špagety a poriadneeee ich premiešame. Hotové špagety s omáčkou môžeme na tanieri posypať napríklad strúhaným syrom, alebo parmezánom :) Dobrú chuť :)

Diskusia k receptu

pajo
Vyskusali sme, velmi dobra vec ako obed alebo vecera. Odporucam vsetkym. Este stale sa oblizujem :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia