Špenátové placky s kyslou smotanou a údeným lososom

stupakova - bez fotkystupakova, 14. novembra 2009

Vhodne ako predjedlo, alebo vecera ;)... velmi chutne!!!

4
porcie
30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
100 g
200 g
4 - 6 ks
2 PL
5 PL
cca. 16 KL
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vymiesajte vajcia a muku. Pridajte nakrajany spenat, nadrobno narezanu mladu cibulku, petrzlenovu vnat. Ochutite peprom a solou, podla chuti. Dokladne premiesate.

  2. 2

    Rozohrejete olej na panvici. Na oleji vyprazite cca. 16 maly placiek. Vyprazajte na miernom ohni cca. 6 minut. Po vyprazeni nechajte vychladnut.

  3. 3

    Na vychladnute placky polozite po jednej kavovej lyzicke kyslej smotany a kusok udeneho lososa.

  4. 4

    Placky su jedle :D maximalne jeden den. Drzte ich v chladnicke. Vyberte z chladnicky hodinu pred servirovanim. ***DOBRU CHUT***

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Západoeurópska kuchyňa, Predjedlá, Večera, Vyprážané

Diskusia k receptu

micanela
to bude určite vynikajúce, zajtra robím na obed - iba budem piecť v rúre na papieri lebo nesmiem tuky