Špenátové pie

brigita - fotkabrigita, 20. januára 2010

Recept mám z relácie chuťovky ,kto miluje špenát ako ja tak ho určite vyskúša.

5
porcií
30 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

1 balenie
0,5 kg
0,25 kg
1
2 ks




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájať na drobno a speniť na oleji, pridať pór nakrájaný na drobno, podusiť, pridať šampiony,chvíľu dusiť, aby nepustili vodu a pridať čerstvý špenát/v zime mrazený/,pomiešať a pridať syr nalámaný na malé kocky,vajce, premiešať a odstaviť z ohňa.

  2. 2

    Lístkové cesto vygúľať a nakrájať na štvorce,dať do malých foriem /najlepšie plech na maffiny/,naplniť vychladnutou zmesou ,konce cesta preložiť,potrieť vajcom a nechať v peci zapiecť do zlata.

Diskusia k receptu

ancicka
Tak toto určite vyskúšam.Mám čerstvý špenát.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia