Foto: jessinka
4
porcie
porcie
50 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špenátový pretlak dáme do sitka a necháme z neho odtiecť všetku "tú zelenú vodu". Pridáme nastrúhané zemiaky, prelisovaný cesnak a múku aby nám vznikla kompaktná hmota. Najlepšie je ak v nej stojí lyžička ! Halušky hádžeme do vriacej osolenej vody. Keď vyplávu na povrch sú hotové. Predcedíme, hodíme k nim kúsok masla.
- 2
Kuracie mäso si deň dopredu naložíme do cesnaku, trošku sójovej omáčky a necháme cez noc postáť. Zprudka opražíme, postupne pridávame syry až kým sa nerozpustia. Jarná cibuľka je k tomu top.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
logicky uvažujem určite je aj chutné