Špargľová dobrota

redakcia - fotkaredakcia, 9. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
50 g
2 ks
150 ml
2 ks




Postup

  1. 1

    Špargľu očistíme a niekoľko minút povaríme v zeleninovom vývare s maslom. Potom ju opatrne vyberieme a dáme na teplé miesto. Mrkvu a cibuľku nakrájame. Kyslú smotanu osolíme a pridáme do nej biele korenie.

  2. 2

    Na tanier naaranžujeme uvarenú špargľu, pokvapkáme ju olivovým olejom a prelejeme ochutenou smotanou.

  3. 3

    Pridáme plátky sušenej šunky so zeleninou a rozdrobené žĺtky. Podávame s varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia