Špargľa s medvedím cesnakom
	        Autor receptu: enerrgizer
	         
	        
	        ... a ešte mozzarellou a nakladaným ružovým zázvorom. Ono to vlastne ani nie je recept, 
len som spojil chuť niekoľkých kvalitných surovín...
| 		  
				  	  
				  	3 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- ...zo špargle som odkrojil konce a škrabkou na zemiaky som olúpal jej spodnú časť(cca 2/3). Dal som ju na 15 minút povariť do vody so soľou a cukrom...
 - ...na tanier som poukladal lístky medvedieho cesnaku, na cesnak špargľu a roztrhnutú mozzarellu. Ozdobil som nakladaným ružovým zázvorom (ten som kúpil) a prekvapol kvalitným olivovým olejom. Ochutil som čerstvo mletým čiernym korením a soľou...dobrú chuť :)