Špaldovo-ražné palacinky

lindarty - fotkalindarty, 13. marca 2013
Špaldovo-ražné palacinky
Foto: lindarty

zasa som trocha vymýšlala a vznikli z toho naozaj chutné palacinky (samozrejme pokiaľ máte radi chuť špaldovej a ražnej múky ;-)

5 minút
príprava

Suroviny

100 g
100 g
2 ks
300 ml
200 ml
100 ml
štipka




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny spolu vymiešame.

  2. 2

    Pod prvú palacinku dám trocha oleja, potom už olej nepridávam.

  3. 3

    Robila som dvojitú dávku a zaprášilo sa po nich len taký fukot :-D ani som ich počítať nestíhala :-D

Diskusia k receptu

evanaaa
Ja už ani inú múku nepoužívam ( myslím bielu) a tiež robím palacinky z takýchto múk, nedávno som robila z nich lievance. Dobré sú, ja ani rozdiel už nevidím.
lindarty
@evanaaa tiež sa snažím bielu používať minimálne. ale také parené buchty sú z bielej múky pre mňa top :-p
martamm
Lindarty, vítam takéto recepty z celozrnnych muk a postupne skusam, prave som mala na mysli palacinky, takze v sobotu pridu na rad :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia