Foto: naty
Tento recept mám z jednej stránky, akurát som si ho trochu poupravila podľa seba. Myslím, že je to celkom zdravé maškrtenie a je to Zobraziť celý popisTento recept mám z jednej stránky, akurát som si ho trochu poupravila podľa seba. Myslím, že je to celkom zdravé maškrtenie a je to rýchle :)
porcií
príprava
na 175 °C
Postup
-
1
Všetky suroviny zmiešame, hotové cesto dáme na cca 30 min do chladničky. Do pôvodného receptu nešli ovs. vločky ale ja som ich tam skúsila dať-pred tým som ich zaliala mliekom, na cca 2O min. Možno by to bolo lepšie bez nich lebo cesto sa trošku rozpadávalo.
- 2
Polovicu cesta rozvaľkáme na pomúčenej doske, povykrajujeme, poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie (nemusia byť daleko od seba pretože sa nezväčšia), ja som ich potrela mliekom a nalepila som na nich ovs. vločky čo mi zostali (dalo som namočiť viac ako 25 g)
- 2
Diskusia k receptu