Špaldové rožky

tess - fotkatess, 4. apríla 2015
Špaldové rožky
Foto: tess
65
porcií
15 minút
na 180 °C

Suroviny

210 g
120 g
140 g
100 ml
3 ks
1 lyžička
štipka




Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie si zmiešame dokopy a dáme vymiešané cesto stuhnúť do chladničky na minimálne hodinku.

  2. 2

    Z cesta si vyšúľame dlhší valec a ľubovoľne si zvolíme tvar rožkov. Ja som zvolila klasicky rovné.

  3. 3

    Natrieme si plech olejom a poukladáme pripravené rožky. Dáme piecť do trúby na 10-15 minút na 180°C.

  4. 4

    Kraje upečených rožkov namáčame do roztopenej čokolády.

Diskusia k receptu

bembo
vyzerá to veľmi dobre.a keďže som ešte nič zo špaldovej múky nejedol,tak to skúsim.verím že to bude dobré,a pokiaľ mi to bude chutiť,vyskúšam aj iné jedlá zo špaldovej múky
tess
odporúčam vám, mne teda chutili :)
marika21
Ešte som ich nepiekla. Vyskúšam. Vyzerajú lákavo. Dala by som si. KK5*
evanaaa
Páči sa mi to cesto, ukladám si, len ako píšeš - klasicky rovné, to je zlé spojenie, lebo ak klasicky, tak potom nie rovné, lebo sú to rožky a nie štangličky alebo valčeky, ale to len na okraj.....inak, ako píšem, sa mi páčia aj v takomto rovnom tvare, aj ako ohnuté.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia