Foto: archaa
Letné a svieze citrónové spagety
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pastu uvaríme al dente.
- 2
V miske si vymiesame olej, parmezán a citrónovú stavu na hladkú kasicku.
- 3
Pastu scedíme a trosku vody si zachytíme. Do kasicky pridáme trocha tej vody z pasty a nakoniec aj pastu (spagety). Osolíme, okoreníme a dobre spolu premiesame.
- 4
Posypeme nastrúhanou kôrou z citrónov, bazalkou a nakoniec este parmezánom.
- 5
A uz len podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
:)
Nonna: "al dente" taliansky výraz pre "tak akurát"...Tj. nemajú byt rozvarené ani tvrdé... Moja malá pomôcka na "al dente" je: varit priblizne 1 minútu menej ako píse na obale cestovín ;) Dúfam, ze som troska pomohla