Foto: luciak
Na túto kombináciu som prišla náhodne a stala sa u nás jednou z najobľúbenejších letných.
5 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kvalitné špagety uvaríme v osolenej vode, medzitým si opláchneme rukolu a ak treba, zbavíme ju tvrdých stoniek. Cherry paradajky nakrájame na polovice.
- 2
Do misy dáme rukolu, vložíme uvarené špagety (nepreplachujeme!), cherry paradajky, prelejeme olivovým olejom a premiešame. Navrch rozmrvíme nahrubo bryndzu. Posypeme cerstvo mletým čiernym korením a podávame.
- 3
Je veľmi dôležité používať naozaj kvalitné špagety, ktoré sa nerozvárajú a nelepia. A samozrejme aj dobrú, letnú bryndzu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Musim nahradit greckym feta-syrom.