Špagety s parmezánom a vňaťou (fotorecept)
Autor receptu: afataga
Mala som chuť na ľahký obed, spomenula som si na tento rcp, raz som ho videla na nete, varil ho Zdeněk Pohlreich v jenom v prvých dielov Ano šéfe.
1 porcia |
2 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Do vriacej osolenej vody som dala variť špagety, asi 3 min. pred ich dovarenim som dala na panvicu maslo a keď začalo trochu bublať, prihodila som k nemu parmazán a korenie
- Treba rýchlo premiešať, do panvice som dala uvarené špagety, premiešala, odstavila, pridala vňať a znova premiešala, to je všetko.
- Na tanieri som ešte posypala parmazánom.
Moja skúsenosť pre druhý raz: na maslo treba najskôr špagety a potom syr a korenie, nakoniec vňať, lebo pri tomto postupe sa mi časť syra prilepila na panvicu, ale zas nebol zlý taký pripečený :-)