Špagetky s rajčinovo-zeleninovo-sójovou omáčkou

gabinka1 - fotkagabinka1, 19. februára 2012

Najlepšie špagety :) U nás chutia viac ako s mäsom.

5
porcií
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 ks malý
1 ks veľká
1 ks
1 ks veľký
1 balenie
2 trojuholníky




Postup

  1. 1

    Na olivovom oleji opražíme cibuľu, mrkvu a zeler pokrájané nadrobno, praženie urýchli mäknutie zeleniny a dodá omáčke chuť. Popritom si vo vriacej vode ochutenej bujónom povaríme 3-4 minúty sójovú drť.

  2. 2

    Opraženú zeleninu zelejeme kečupom a paradajkami, pridáme tavený syr a sójovú drť. Okoreníme. Ak treba, pridáme trošku vody, a varíme do zmäknutia zeleniny cca 10 minút. Hotovo. Podávame so špagetami. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

kata50
Celkom vydarená príloha ku špagetám. A ja ju vyskúšam aj na pizzu.:-))
janikbj
tiez mam rada taketo spagety. vacsinou do nich este pridavam namarinovane opecene kocky udeneho tofu :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia