Šošovicová polievka Puy so zeleninou a bylinkami

Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011 13:28
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Šošovicová polievka Puy so zeleninou a bylinkamiFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

100 g
150 ml
800 ml
80 g
10 g (tymian, petržlenová vňať)
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Šošovicu nepotrebujeme namáčať, vložíme ju do vývaru a dáme variť. Keď je polomäkká, pridáme smotanu na šľahanie, tá polievku zahustí. Dochutíme soľou a čerstvo namletým čiernym korením.

  2. 2

    Pridáme nakrájanú mrkvu a bylinky a môžeme servírovať.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist