Šošovicová polievka Puy so zeleninou a bylinkami
Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Šošovicu nepotrebujeme namáčať, vložíme ju do vývaru a dáme variť. Keď je polomäkká, pridáme smotanu na šľahanie, tá polievku zahustí. Dochutíme soľou a čerstvo namletým čiernym korením.
- 2
Pridáme nakrájanú mrkvu a bylinky a môžeme servírovať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu