Sopa criolla

Jimmy Martinez
šéfkuchár peruánskej reštaurácie Casa Inka v Bratislave, 16. novembra 2012 23:50
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Sopa criollaFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
40 min
tepelná úprava

Suroviny

400 g
1 ks
2 ks
1 l
100 g
2 ks
250 ml
4 ks
 sušené
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    V hrnci s olejom prudko osmažíme roštenku nakrájanú na kocky, pridáme cibuľu nakrájanú na malé kocky, soľ a čierne korenie, pomiešame a varíme asi 3 minúty.

  2. 2

    Pridáme paradajky bez šupky a semienok nakrájané na malé kúsky, oregano a miešame ešte pár minút a prilejeme celý hovädzí vývar. Varíme na pomalom ohni 12 minút, potom pridáme zemiaky nakrájané na kocky a cestoviny.

  3. 3

    Dovaríme ešte 15 minút a dáme hrniec nabok, pridáme smotanu a pomiešame. Servírujeme s volským okom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist