Sopa criolla
Jimmy Martinez
šéfkuchár peruánskej reštaurácie Casa Inka v Bratislave, 16. novembra 2012
šéfkuchár peruánskej reštaurácie Casa Inka v Bratislave, 16. novembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V hrnci s olejom prudko osmažíme roštenku nakrájanú na kocky, pridáme cibuľu nakrájanú na malé kocky, soľ a čierne korenie, pomiešame a varíme asi 3 minúty.
- 2
Pridáme paradajky bez šupky a semienok nakrájané na malé kúsky, oregano a miešame ešte pár minút a prilejeme celý hovädzí vývar. Varíme na pomalom ohni 12 minút, potom pridáme zemiaky nakrájané na kocky a cestoviny.
- 3
Dovaríme ešte 15 minút a dáme hrniec nabok, pridáme smotanu a pomiešame. Servírujeme s volským okom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu