Sójový bigos

aja1 - bez fotkyaja1, 24. októbra 2009

Toto jedlo mi prvý krát zavoňalo v hypermarkete a dlho som pátrala po recepte,ja som si ho prerobila na sójový.V zátvorkách bude udávané mäso Zobraziť celý popisToto jedlo mi prvý krát zavoňalo v hypermarkete a dlho som pátrala po recepte,ja som si ho prerobila na sójový.V zátvorkách bude udávané mäso ako je v pôvodnom recepte.

4
porcie
15 minút
príprava
75 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 balenia
2 balenia
500 g
1 ks
1 ks
5 strúčikov
1 dl
25 g
1 ks
2 PL




Postup

  1. 1

    Namočené a uvarené sójové maso zlejeme.

  2. 2

    Na oleji si usmažíme nakrájanú cibuľu,pridáme sójové maso(alebo na kocky nakrájané bravčové mäso+údené mäso),huby,paradajkový pretlak a červenú papriku.Pridáme kyslú kapustu,prelisovaný cesnak,bobkový list,sušené huby,korenie a soľ.Podlejeme červeným vínom a podusíme do mäkka.

  3. 3

    Na záver pridáme na kocky pokrájané údené tofu.Podávame s pečivom.

Diskusia k receptu

zdezda
super, určite si to uvarím, milujem všetko kde je kapusta, akákoľvek, dík :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia