Sójovo–jablkový šalát

Zdenka Mlynarčíková
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 21. marca 2011
Sójovo–jablkový šalát
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

200 g, uvarená
2 ks, nastrúhané
2 ks, nastrúhané surové
1 ks malý uvarený
2 ks uvarené natvrdo nakrájané na kocky
200 g




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny premiešame a šalát necháme odležať. Podávame s bielym chlebom alebo opečenou bagetou.

Diskusia k receptu

rea1
vyzera to naozaj velmi dobre. myslim, ze by to bolo dobre aj v pripade, keby sa soja nahradila cicerom a k postruhanym jablkam by sa nakrajali aj tenke jablkove platky. urcite spravim.
mirkamt
viackrát som už robila tento šalátik, chutil nám doma




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia