Snehové dobrôtky s karamelovým krémom
Foto: mysiacik
Postup
-
1
Bielky a cukor vyšľaháme nad parou, cca 10 minút, aby bol bielok uvarený. Musí byť hustý. Následne hotový sneh dáme do zdobiaceho vrecka a na plech nastriekame srdiečka a rožteky.
- 2
Dáme do rúry na 100 stupňov asi na hodinu a sušíme, každá rúra je iná, skúšame odspodu, či sú rožteky a srdiečka hotové.
- 3
Keď sú hotové, vytiahneme a necháme vychladnúť. Zdobíme krémom, ktorý si urobíme z vyšľahaného uvareného Salka a masla.
Tiež snehové pusinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem krásne, sladké veruuuu.. Ale u nás asi najžiadanejšie.. Plnka veľmi jednoduchá.. :)
Jejkoo, ďakujem, veľmi sa teším, keď sa moje receptiky páčia.. Aj keď ie sú zložité, ale zato chutne
Ďakujem, krásne Vianoce aj vám.. S radosťou čítam také pekne komentáre :)az ma hreje pri srdiečku :)