Snehové pusinky
Snehové pusinky

Snehové dobrôtky s karamelovým krémom

mysiacik - fotkamysiacik, 17. decembra 2019
Snehové dobrôtky s karamelovým krémom
Foto: mysiacik

Suroviny

6 ks
450 g
Krém:
250 g
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bielky a cukor vyšľaháme nad parou, cca 10 minút, aby bol bielok uvarený. Musí byť hustý. Následne hotový sneh dáme do zdobiaceho vrecka a na plech nastriekame srdiečka a rožteky.

  2. 2

    Dáme do rúry na 100 stupňov asi na hodinu a sušíme, každá rúra je iná, skúšame odspodu, či sú rožteky a srdiečka hotové.

  3. 3

    Keď sú hotové, vytiahneme a necháme vychladnúť. Zdobíme krémom, ktorý si urobíme z vyšľahaného uvareného Salka a masla.

Recept je zaradený do kategórií:
Dezerty, Na sladko, Drobné pečivo, Zákusky, Vianočné špeciality, Pečené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu