Šmirkasové koláčiky
Mária Vitanovcová
šéfkuchárka horskej chaty Šindľovec vo Zverovke, 8. júna 2011
šéfkuchárka horskej chaty Šindľovec vo Zverovke, 8. júna 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zo všetkých surovín na cesto vypracujeme cesto, z ktorého vykrojíme rôzne tvary a upečieme v horúcej rúre.
- 2
Ozdobnou trubičkou dáme na vrch „šmirkas“, ktorý sme vymiešali zo surovín na to určených s pažítkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu