Foto: frezia68
Raňajkuj ako kráľ,obeduj ako mešťan a večeraj ako žobrák.......
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ak príde návšteva a chcete ponúknuť trocha sýtejšie raňajky,môžu nám byť inšpiráciu anglické raňajky.Také nezdravé a také chutné,najmä ak sme zvyknuté bežne na chlieb s rôznymi pomazánkami a zapíjať kávou,čajom......A sú rýchlo pripravené k pohosteniu.
- 2
Otvoríme konzervu s pečenými fazuľami v paradajkovej šťave a pomali zohrievame v hrnci na miernom ohni.
- 3
Spišské párky ugrilujeme,alebo opečieme a udržiavame v teple. Potom opečieme plátky slaniny......Hriankovač nám opečie hrianky a podľa chuti ich pocesnakujeme,trocha potrieme maslom,alebo podávame len opečené hrianky.
- 4
Na malej panvici urobíme volské oká podľa počtu stravníkov a servírujeme na ohriatom tanieri.Ak vyskúšate,tak DOBRÚ CHUŤ !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
tak len káva a rum.
s priateľmi a večeru daruj nepriateľom ;-)
Raňajky pre ťažko pracujúcich mužov, alebo športovcov ...chutné, kaloricke !
Tvoje raňajky sú super.
je este veľa iných nezdravych možnosti ,vo "Fast food" (doch) ;-)
@frezia68 netvrdila že v Anglicku sa raňajkuje fazuľa. Nazvala to
slovenské anglické raňajky. Keď som bol mladší vo firme sa podávali
sýte raňajkové polievky , ako držková, fazuľová s párkom , kapustnica , baraní guláš atď. Môj kolega pred odchodom do práce si dával doma na raňajky aj kapustu s knedlíkom. Takže nedá sa striktne povedať , že toto sú , alebo nie sú pravé raňajky, keď väčšina ľudí sa drží SVOJHO a nie prikázaného jedla.
OT : Do adresy na TS nedávajte @ pred nickom.
Máš docela dobrý životopis.
asi ťa všade dobre poznajú - dobre meno robíš vo svete - stačí
povedať POLOVACKA a už vedia s akým primitívom majú česť